Menu

Ouderverklaringen

Hoera!! De benodigde ouderverklaringen zijn binnen!Veel dank aan alle ouders die ons hierbij hebben gesteund!
Wij doen een aanvraag voor schoolstichting. Hierbij hebben we úw steun nodig: we verzamelen 160 ouderverklaringen. Uw ouderverklaring kunt u indienen op deze site van Duo, tot uiterlijk 15 oktober 2021.

Wie?

  • Bent u ouder van een kind in de leeftijd 2, 3, of 4?
  • Woont u binnen een straal van 6 km van Vrijeschool Thula? (heel Amsterdam en delen van Waterland, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en Diemen. Zie hier alle postcodes.
  • Steun ons dan met een ouderverklaring!

Hoe?

Om een ouderverklaring in te dienen, gaat u naar de site van Duo. Hier logt u in met uw DigiD en vult de ouderverklaring in. Voor ieder kind van 2, 3 of 4 jaar kunt u een aparte ouderverklaring invullen.

Waarom?

Thula is in 2018 gestart vanuit een ouderinitiatief voor een vrijeschool. Bij dit initiatief is heel bewust voor gekozen voor intercultureel onderwijs. Thula staat nadrukkelijk open voor leerlingen met alle verschillende culturele, religieuze en sociale achtergronden die Amsterdam Oost rijk is. In het onderwijs komt deze diversiteit ook terug.

Om dit mogelijk te maken, hebben de schoolbesturen STAIJ en Stichting Geert Groote Scholen de handen ineen geslagen. Thula kreeg ruimte om te starten in het gebouw van obs De Dapper. Per augustus 2022 loopt deze samenwerking af en wordt het tijd voor Thula om op eigen benen te staan onder het bestuur van Stichting Geert Groote Scholen.

Daarom doen wij een aanvraag voor schoolstichting. Hierbij hebben we úw hulp nodig!

Steun is geen aanmelding

Het is belangrijk om te weten dat de verklaring u tot niets verbindt. U hoeft niet voornemens te zijn uw kind aan te melden voor de school en het geeft geen recht op inschrijving. Ook ouders van kinderen die al ingeschreven staan en/of al naar school gaan kunnen meedoen, graag zelfs! Een ouderverklaring is een vrijblijvende steunbetuiging .

Er zijn 160 ouderverklaringen nodig voor deze aanvraag, dus we hebben uw steun hard nodig!

Dien hier uw ouderverklaring in.

Hartelijk dank voor uw steun!
Stand van de ouderverklaringen per 7-7-2021